Moja pot

Do usposabljanja za želeno nacionalno poklicno kvalifikacijo refleksoterapevtke (od 2015 do 2016 – Zavod AI), me je vodila pot, ki je sprva potekala kot samozdravljenje skozi šolo za energetsko integracijo (od 2014 od 2015 – Združenje Avalona). Tu sem s čiščenjem čaker hkrati harmonizirala strukture večnega otroka, žrtve, kontrolorja in perfekcionista. Nato sem z začetnim seminarjem Access the Bars (Združenje Avalona) šla po poti iskanja sebe, kjer sem poiskala svoje potenciale in obudila spečo kreativnost. Sledila je osebnostna preobrazba in odločitev, da življenje vzamem v svoje roke. Po pridobitvi NPK – refleksoterapevtke, sem s pomočjo začetnega seminarja ThetaHealing (ANAHATA, center sr(e)čnosti, mag. Goga Pečnik s.p.) odvrgla negativna prepričanja o sebi in začela kreirati svojo pot.

Usposabljanje za refleksoterapevtko me je docela navdušilo, saj sem videla, da lahko s komplementarno medicino gledamo na človeka kot na celoto (fizično, mentalno, čustveno in eterično). Nazadnje tudi na njegove vzorce oz. negativna prepričanja, ki ga ovirajo pri življenjskih poteh. Komplementarna medicina zajema holističen pristop, zato me zelo zanima tako vzhodna kot zahodna medicina. Učenje zdravstvenih vsebin mi je omogočilo, da razumem človeški organizem in vem kaj pravzaprav počnem. Učenje Tradicionalne kitajske medicine mi je razjasnilo pojme o samem ravnovesju, ki ga principa Jin in Jang zelo dobro ponazarjata.

(Skupno 150 obiskov, današnjih obiskov 1)