Odzivi tretirancev


Iskrena hvala tretirancem za izjave o tretmanih, ki jih izvajam skozi društvo. Kako je lahko še boljše kot to? Hvala iz srca.

“Anja ima zelo profesionalen pristop in zna vzpostavit osebni stik s človekom. Občudujem jo, koliko ima znanja in ga zna tudi podelit s stranko na razumljiv način. Vidi se, da je dobro preučila človeško telo in tehnike, ki jih izvaja. Pri njej sem bila na tretmanu refleksoterapije in barsov. Oboje je zame nekaj povsem novega, je pa vsekakor zelo zanimiva izkušnja. Refleksoterapija me je presenetila v smislu, da je Anja našla točke oz. povezave z nekaterimi težavami še preden sem ji te težave omenila, nato pa mi je tudi razložila, kje so možne povezave in kakšne ukrepe mi svetuje za odpravo teh težav. Opazila sem, da ima že veliko izkušenj s tretmaji, sigurno pa so njene storitve nekaj, kar bi priporočila vsakemu, ki zaupa alternativi in želi okrepit svoje psihično ali fizično zdravje.” N.A.

“Vaše delo mi je pomagalo, da se sprostim pred napornimi in stresnimi dnevi, ki so me čakali ob koncu gimnazije. Všeč mi je bilo tudi to, da sem se lahko z vami tudi pogovarjala. Mislim, da je vaše delo odličen način za to, da se človek sprosti, začne drugače razmišljati in dojemati svoje telo in samega sebe.” B.

“V eni uri refleksoterapije sem preživel čudovit čas v prostoru, ki je zelo primeren za terapije, ker iz njega veje prijetna in pozitivna atmosfera. Sama refleksoterapija me je kljub temu, da sta v terapijo bili vključeni le stopali nog, zelo sprostila celo telo, hkrati pa mi je povzročila tudi nekaj malega bolečine, to pa predvsem zaradi nekaj energijskih blokad na prstih mojih stopal. Na koncu bi rad še dodal, da terapevtka Anja, iz katere je v času mojega obiska izžareval mir in pozitivnost ter nasmeh in prijaznost, zelo kvalitetno izvaja refleksoterapijo.” B.F.

“Obisk refleksoterapije je zelo sproščujoč. Ponuja možnost lajšanja in odpravljanja težav po naravni poti. Zame je bila to pozitivna izkušnja in jo vsekakor priporočam.” Š.Š.

(Skupno 149 obiskov, današnjih obiskov 1)