Publikacije

O REFLEKSOTERAPIJI Z ANJO BEVC V ODDAJI KOSMIKA

 

KRISTALOTERAPIJA

Članek o kristalih:

https://www.moia.in/moia-na-obisku-2/item/6319-kristali-imajo-energijsko-moc-da-izboljsajo-telo-in-um?fbclid=IwAR01z2GZKiw1Yk6xrnCzeotERtduuYgTr5i96iWS1mHG4k-ieGsUIAxL0eY

Se zavedamo tega, da kristali delujejo na naše energetske vrtince? Da ahati spodbujajo ozaveščanje življenjskih izkušenj? Da kristal fluorit daje moč, da se zavemo družbenih manipulacij in se dvignemo nadnje? Da lahko aventurin služi za priklic sreče in materialnih dobrin? Ostali kristali so razporejeni glede na čakre, ki delujejo na ves organizem, kot tudi na žleze. Jaspis (nadledvični žlezi), karneol (spolne žleze), rumeni žad (trebušna slinavka), roževec (timus), kalcedon (ščitnica), ametist (hipofiza), kamena strela (epifiza). Žlez je 7, enako kot čaker in med seboj so povezane ravno tako kot čakre. Optimalno delovanje hormonov je pogoj za ravnovesje, tako fizično kot mentalno. Tu igra vlogo še življenjska energija. Telo je čudo, šele, ko se ga zavemo, ugotovimo, s čim in kako uničujemo naše zdravje. V preurejenem poslovnem prostoru smo našli v društvu možnost še za eno vrsto seanse – kristaloterapijo. Tako lahko izvajamo dva tretmana hkrati. To je priporočljivo za pare, ki si želijo v mirnem kotičku najti vsak svoje minute regeneracije. 

 

INTERVJU Z ANJO BEVC: “KAR DELAŠ, DELAJ S SRCEM”

Ko se človek odloči za pot, ki mu je dana, dobre energije podprejo dušo. Poslanstvo človeka je njegov smisel. Odkriti svoje potenciale ni enostavno, je pa vredno. To je vrednota, ki ni samoumevna. Potenciali se odkrivajo v otroštvu, če je vzgoja usmerjena v to in na nivoju, ki zahteva od človeka več čustvene inteligence. Nikoli pa ni prepozno, le da kasneje v življenju potrebujemo čas, denar in prave ljudi ob sebi, da se lahko poglobimo vase in raziščemo, kaj pravzaprav počnemo z veseljem, pogumom in z zaupanjem vase.

Povezava do članka:

https://www.moia.in/moia-na-obisku-2/item/6339-anja-bevc-kar-delas-delaj-s-srcem

 

 

(Skupno 154 obiskov, današnjih obiskov 1)