Sodelovanje

Društvo za dušo in medsebojno pomoč
deluje, kot si je zastavilo cilje in s pomočjo ljudi, ki enako želijo pomagati drugim, nam uspeva ustvarjati nove projekte. Vsaka stvar enkrat pride do realizacije, ponavadi tedaj, ko sloga postane moč. 💗

* Refleksoterapija & Kristaloterapija & Access the Bars®
* Reševanje čustvenih blokad (opis nižje na strani)
* Motivacijske delavnice osebnostne rasti
* Mediacija

 

 

REŠEVANJE ČUSTVENIH BLOKAD

Spletna stran: www.obcuti-sebe.eu

* pogovorne urice,
* svetovanje,
* motivacija,
* nasveti,
* podpora,
* vibracijsko transformacija,
* intuitivno svetovanje
* izdelava talismanov.

Andreja Kotnik je skozi sebe spoznala veliko, prehodila mnogo poti, kakor po večini vsi, ki nas pot vodi po raziskovanju vzrokov za težave v življenju, ki niso samoumevni, vse je odvisno od našega počutja, blokad na energetskih poljih, razmišljanja, osebne rasti in transformacije duše. Andreja je dosegljiva za zgoraj navedene dejavnosti in je velik doprinos k uresničitvi ciljev, ki jih ima naše društvo.

 

MOTIVACIJSKE DELAVNICE OSEBNOSTNE RASTI

 

 

MEDIACIJA – PARTNERSKA TERAPIJA

V društvu za Dušo in medsebojno pomoč, imamo novo moč 😊🙏💎

Članica in mediatorka Andreja Turk nam bo priskočila k sodelovanju, in sicer za izvajanje mediacije (partnerske terapije). Osebno je šla čez mnogo težkih obdobij in njeno življenje je dokaz, da kjer je ljubezen, se skriva vsa moč dobrih partnerskih odnosov. Ko imata dva vizijo in ljubezen, sta pripravljena drug v drugemu vse obuditi, bolje rečeno, če to znata, se da premagati prav vse, dokler ljubezen živi. Ta veja pomoči je prišla z mojo vizijo pomagati parom, dokler je še čas. Dokler ljubezen ne postane vojna. Dokler v ljubezni še živi vera in želja ustvariti nekaj trdnega. Ali pa pomagati parom pri ločitvi iz enega samega razloga; da pari gredo na razen brez tistih zamer, ki žal vedno najbolj vplivajo na nič krive otroke.

☯️Naloga MEDIATORJA je sodobno učenje komunikacije in deluje po načelih:

Ni sodnik v nobeni situaciji.
Nikakor ga ne zanima vsebina spora med udeležencema.
Gleda objektivno, torej se ne postavi na nikogaršnjo stran.
Prisoten je le, da udeležencema pokaže možnosti za dogovor.
Mediator usmerja udeleženca, da najdeta kompromis, ki ga sama ne najdeta.
Mediatorstvo je dobrodošlo v primeru rešitve odnosa ali v primeru ločitve. V vsakem primeru umiri strasti in pomaga priti do pozitivnih kompromisov.

 

 

 

(Skupno 126 obiskov, današnjih obiskov 1)